iJoy Captain PD270

person Posted By: Gabi Anghel list In: Review On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1508

iJoy Captain PD270 este, fără doar și poate, alegerea potrivită pentru un vaper pasionat, dar și pentru un viitor utilizator ce își dorește o achiziție completă

iJoy Captain PD270 este, fără doar și poate, alegerea potrivită pentru un vaper pasionat, dar și pentru un viitor utilizator ce își dorește o achiziție completă. Datorită caracteristicilor sale, acest mod întrunește condițiile necesare pentru a satisface nevoile oricui.

Aspectul său pare influențat de către modurile high-end datorită inserțiilor ce par a fi realizate din carbon. Deși este compact comparativ cu alte dispozitive similare, are o construcție robustă și precisă, butoanele oferind o senzație clicky la atingere. Ecranul, foarte bine iluminat, afișează valoarea puterii, nivelul de încărcare al acumulatorilor, numărul de pufuri, rezistența, valoarea descărcării și durata ultimului puf.

Cei doi acumulatori incluși în pachet, și anume Li-Ion INR iJoy 20700, au o capacitate de 3000 mAh, având ca valori 40A pentru descarcare și un voltaj de 3.7V. Aceștia nu vor oferi numai o autonomie mare, ci și suficientă putere pentru a-l utiliza la cele mai ridicate valori. De asemenea, adaptorul inclus în pachet dau posibilitatea utilizatorilor de a folosi baterii în format 18650. Sistemul de încarcare este unul reușit și nu prezinta risc ca în cazul altor moduri.

Modul operează în PW (power mode, putere ajustabilă în watti, pana la 234W), TC (temperature control, pentru nickel, titanium, stainless steel) și TCR (temperature coefficient of resistance). Aceste trei moduri de functionare vor face și pe cei pretențioși să îl achiziționeze.

Nouă ne-a plăcut împerecheat cu atomizoarul Aspire Cleito, iar pentru lichide am folosit delicioasele arome de la Guerilla Flavors, dintre care recomandăm: Biohazard, Pineapple Soda, Lemon Tart, Cola Freeze și Black Doughnut. Am ales modul de funcționare PW HARD, 45W pentru că lovește aproape ca un mecanic, aburul fiind cald și aroma gustoasă până la extrem.

iJoy PD270 poate fi găsit în magazinele fizice ȚigaraEgo sau pe http://tigaraego.com/796-ijoy-captain-pd270.html.

Recomandăm împreună și:
- atomizor: Aspire Cleito (http://tigaraego.com/739-aspire-cleito.html), Smok TFV12 Cloud Beast King (http://tigaraego.com/717-smok-tfv12-cloud-beast-king.html)
- baterii de rezervă: Sony VTC6 (http://tigaraego.com/673-sony-us18650-vtc6.html)
- încarcător separat pentru baterii: Nitecore UM20 (http://tigaraego.com/321-nitecore-um20-lcd.html)
- arome Guerilla Flavors (http://tigaraego.com/800-guerrilla-flavors.html) + bază ToB VPG (http://tigaraego.com/71-baza.html#/nicotina-0mg/tip-vpg)

Caracterisitici:
- suportă atomizoare cu diametrul de până la 30 de milimetri, fără a face overhang (fără a ieși suprafața atomizorului în afara bazei modului)
- control de temperatură pentru nickel, titanium și stainless steel
- suportă încărcare prin mufa usb
- este posibilă actualizarea versiunii de soft 
- funcționează cu rezistențe cuprinse între 0.05 și 3 ohmi
- oferă putere de până la 234 W

Pachetul conține:
- modul iJoy Captain PD270
- două baterii 20700 
- adaptor pentru baterii 18650
- cablu micro-usb
- manual de utilizare 

- card de garanție

Comments

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie