VEIIK AIRO POD KIT

Înlocuiește dependența de fumat cu o experiență de lifestyle de neegalat! Alege dispozitivul de vapat VEIIK Airo, care îmbină tehnologia avansată cu designul rafinat și plăcerea de a savura gustul aromelor pure.

ModelVEIIK AIRO POD(Normal & Limited edition)
CertificateCE ROHS FCC TPD
Baterie500 mAh
Capacitate lichid2 ml

VEIIK Airo Pod Kit

VEIIK Airo este un dispozitiv portabil pentru vapat, de dimensiuni reduse, ușor de manevrat și ideal de purtat în buzunar.

  1. PU design cu aspect luxury

  2. Cartuș reîncărcabil, simplu de înlocuit după folosire

  3. Sistem inovator care oferă o intensitate sporită a aromei

  4. Sistem automat cu senzori activi

  5. Design minimalist, fără butoane

  6. Indicator Smart pentru durata de viață a bateriei

  7. Protecție pentru scurt circuit, pentru voltaj scăzut și sistem de oprire în 8 secunde

  8. Un partener de încredere care respectă toate normele TPD

  9. O experiență de vapat MTL cu gust și intensitate la maximum, ideală pentru orice consumator

Cartușul de reîncărcare al lui VEIIK Airo Pod are o capacitate de 2 ml, rezistență de 1,2 ohm, filtru din bumbac organic și acces lateral facil pentru reîncărcare. Sistemul care direcționează aaburii cu nicotină de jos în sus oferă suficientă tărie și o senzație plăcută de căldură care îți învăluie gâtul.

VEIIK Airo Pod este un dispozitiv de vapat mouth to lung cu eliberare ușoară, dar care poate fi direcționat și direct în plămâni. Ideal atât pentru consumatorii obișnuiți cât și pentru începători. Prin orificiul din vârf sunt eliberați vaporii și aroma aleasă.

Bateria de 500mah, cu reîncărcare completă într-o oră, prin port micro-USB standard, este prevăzută cu indicator LED pentru durata de funcționare. Microchip-ul V1 integrat reglează temperatura automat și oferă funcție de economisire baterie.

Airo Pod Kit

Înlocuiește dependența de fumat cu o experiență de lifestyle care înlătură factorul nociv! Alege dispozitivul de vapat VEIIK Airo, care îmbină tehnologia avansată cu designul rafinat și plăcerea de a savura aroma pură de nicotină.

INSCRIE-TE SI AFLA PRIMUL TOATE OFERTELE SPECIALE!

[mc4wp_form id=”960″]