Kit Tigara Electronica VEIIK AIRO

Kituri Tigari Electronice AIRO POD VEIIK

Înlocuiește dependența de fumat cu o experiență lifestyle de neegalat! Alege dispozitivul de vapat VEIIK Airo, care îmbină tehnologia avansată cu designul rafinat și plăcerea de a savura gustul aromelor pure.

Model VEIIK AIRO POD(Editie Normala, Limitata si Luxury)
Certificate CE ROHS FCC TPD
Baterie 500 mAh
Capacitate lichid 2 ml

AIRO POD VEIIK

AIRO VEIIK este un dispozitiv portabil pentru vapat, de dimensiuni reduse, ușor de manevrat și ideal de purtat în buzunar.

  1. PU design cu aspect luxury

  2. Cartuș reîncărcabil, simplu de înlocuit după folosire

  3. Sistem inovator care oferă o intensitate sporită a aromei

  4. Sistem automat cu senzori activi

  5. Design minimalist, fără butoane

  6. Indicator Smart pentru durata de viață a bateriei

  7. Protecție pentru scurt circuit, pentru voltaj scăzut și sistem de oprire în 8 secunde

  8. Un partener de încredere care respectă toate normele TPD

  9. O experiență de vapat MTL cu gust și intensitate la maximum, ideală pentru orice consumator

Recomand cu drag Țigara electronică Veiik! Personal, mă reprezintă perfect culorile vibrante ale aparatului. Iar alături de lichidul Tob nr 3, consider ca este cea mai buna combinație!Mulțumesc!!✨
Maria U.
Personal foarte amabil si cu experienta in domeniu. Sunt incepator si nu stiu mare lucru despre tigara electronica, însă mi-au explicat in detaliu cateva modele de tigari electronice si am ales un Veiik de care sunt foarte multumit. Ca lichid am ales Nr. 3, marca ToB si pana acum mi se pare super bun. Recomand!
Cristi P.
Am fost pentru achiziția primei e-tigari electronice. Foarte profi vânzătorul, explicații detaliate, recomandări (si nu pentru produse dintre cele mai scumpe). Am ales dispozitivul de vapat Veiik alaturi de aroma ToB cu strugure. O experiență excelenta!
Raluca C.
Produsele pe care le-am comandat au ajuns la timp și am apreciat mica atenție pe care ați pus-o în pachet. Mulțumesc 💕
Eliana B.
Am comandat kitul acum 2 saptamani si sunt foarte multumit de calitatea aromelor si a experientei de vapat per total.
Alex U.
Veiik m-a ajutat sa scap de dependenta de fumat. Cu siguranta voi incerca si celelalte produse Veiik!
Adrian N.

Cartușul de reîncărcare al lui VEIIK Airo Pod are o capacitate de 2 ml, rezistență de 1,2 ohm, filtru din bumbac organic și acces lateral facil pentru reîncărcare. Sistemul care direcționează aburii cu nicotină de jos în sus oferă suficientă tărie și o senzație plăcută de căldură care îți învăluie gâtul.

VEIIK Airo Pod este un dispozitiv de vapat mouth to lung cu eliberare ușoară, dar care poate fi direcționat și direct în plămâni. Ideal atât pentru consumatorii obișnuiți cât și pentru începători. Prin orificiul din vârf sunt eliberați vaporii și aroma aleasă.

Bateria de 500mah, cu reîncărcare completă într-o oră, prin port micro-USB standard, este prevăzută cu indicator LED pentru durata de funcționare. Microchip-ul V1 integrat reglează temperatura automat și oferă funcție de economisire baterie.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER PENTRU OFERTE SPECIALE!