Kituri Tigari Electronice iHave

Fondată în 2021, I Have Vaping are la baza trei valori principale: simplitate, rentabilitate și cel mai important, o alternativă mai bună la fumatul țigărilor tradiționale.

Simplitatea înseamnă că iHave înțelege frustrarile cu care multi vaperi noi se confruntă, de la componentele enervante care trebuie constant intretinute până la dificultatea de a gasi un lichid pe gustul fiecaruia. Astfel, fiind un dispozitiv de unică folosință activat prin inhalare, designul I Have Vaping este cât se poate de elementar.

Cu nicotina

DISPOSABLE PENS IHAVE

Rentabilitatea este, de asemenea, importantă. Fumatul nu este ieftin, așa că ne dorim un produs care să vă motiveze nu doar din motive de sănătate, ci și ca o modalitate de a păstra mai mult din banii câștigați cu greu.

Principala provocare a fost să găsim un dispozitiv de vape care să ne vorbească și să reprezinte toate cele trei valori. După ce am analizat numărul masiv de opțiuni de țigări electronice, am dat peste dispozitivul de unică folosință iHave – o bijuterie pe o piață altfel saturată.

Produsele iHave  indeplinesc toate aceste criterii prin pasiunea noastră de a oferi cele mai bune arome si dispozitive în industria tigarilor electronice de unică folosință. În fiecare zi, căutăm modalități de a ne îmbunătăți produsele pentru a-ți oferi un motiv să te bucuri cu adevărat de experiența ta de vapare.

Fara nicotina

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER PENTRU OFERTE SPECIALE!