*Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare impreuna cu certificatul de garantie eliberat de VANZATOR ;

*Nu fac obiectul garantiei produsele defecte din cauza utilizarii necorespunzatoare, deteriorarii fizice sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate ;

*Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvare;

*Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele generate de o tertaq parte (furnizor, electricitate, etc.). Defectele cauzate astfel , nu fac obiectul garantiei;

NU SE ACORDA GARANTIE:

*Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice (urme de lovituri, zgarieturi), sigilii lipsa sau deteriorate sau produsele care prezinta urme de folosire necorespunzatoare;

*Nu fac obiectul garantiei consumabilele (atomizoare, giantomizoare, clearomizoare , rezistentele, cartusele de rezerva, e-liquid). Defectele datorate utilizarii materialelor consumabile, altele decat cele originale, nu fac de asemenea obiectul garantiei;

*In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea serviciilor de investigare (30 RON) a produsului reclamat ca fiind defect .

*Toate precizarile mentionate mai sus sunt in conformitate si se completeaza cu prevederile O.G.21/92 si H.G.449/2003 si vor fi considerate ca acceptate de parti prin prezentul document.

Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile si lamuririle  care v-ar putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti .

Tigarile electronice sunt bunuri cu durata de viata limitata care depinde in mare masura de modul de exploatare .

Pentru a pastra bateriile in conditii optime de functionare recomandam:

  • sa le curatati mufa cat mai bine inainte de a le pune la incarcat
  • sa nu le insurubati fortat in incarcator
  • sa nu insurubati fortat atomizorul/giantomizorul/clearomizorul

In ambele cazuri o simpla rotire usoara pana face contact este de ajuns. Daca se insurubeaza puternic se pot desface conexiunile in baterie sau atomizor si se poate scurt-circuita bateria , un defect iremediabil .

Tigara electronica este un instrument de vaporizare microelectronic ,care foloseste un sistem de atomizare avansat. Prin aceasta tehnologie, tigara electronica produce vapori cu gust de tigari normale prin atomizarea lichidului de tigara electronic .

Tigara electronica este compusa din baterie si atomizor/clearomizor .

Bateria ( acumulatorul) este partea cilindrica dotata cu buton. Pentru oprirea sau pornirea tigarilor electronice apasati de 5 ori consecutiv pe butonul bateriei (se apasa de 5 ori consecutiv pentru oprirea ei si de 5 ori pentru activarea ei . Un acumulator tine intre 6-32 de ore de utilizare. Cand bateria este descarcata, tigara nu mai produce vapori si clipeste  cateva secunde la actionare .

Dupa prima utilizare lasati-o la incarcat cca. 8 ore pentru formatare.

In mod normal incarcarea unei baterii dureaza intre  1,5 – 4 ore. In momentul incarcarii bateriei ledul rosu de pe incarcator sta aprins pe toata durata alimentarii. La finalizarea incarcarii acesta se face verde . Bateria nu trebuie lasata descarcata o perioada mare de timp .Durata de viata a bateriei este de pana la 300 cicluri (6-12 luni). ATENTIE !  La modurile electronice cu acumulator interschimbabil nu recomandam incarcarea prin micro USB , recomandam folosirea unui incarcator special conceput separat .

Atomizorul este partea care vaporizeaza solutia din cartusul tigarii electronice . In interiorul acestuia se afla rezistenta care produce efectul de vaporizare . Rezistenta (consumabila) este o componenta a atomizorului si aceasta se inlocuieste la cca. 5-12 zile in functie de frecventa utilizarii tigarii electronice.

Lichidul se introduce in atomizor astfel: 1) in cazul atomizoarelor cu incarcare pe sus se desurubeaza mustiucul atomizorului si se picura lichid pe peretele atomizorului ci nu pe centrul acestuia. Se recomanda inclinarea atomizorului la cca. 30* pentru a evita turnarea lichidului pe capatul rezistentei. 2) In cazul atomizoarelor cu incarcarea pe jos , se desurubeaza baza atomizorului (partea striata), se desurubeaza si rezistenta veche si se inlocuieste cu una noua.

Tigara electronica se fumeaza putin diferit de o tigara  traditionala. Trebuie sa incercati sa trageti mai putin, puternic si lung, incercand sa mentineti aprins LED-ul din capatul tigarii cat mai mult timp posibil. Astfel fumul rezultat va fi mai consistent.

ATENTIE! Nu tineti apasat butonul de pornire decat atata timp cat inhalati din tigara, astfel riscati sa ardeti rezistenta sau bateria.

Intretinerea :

Bateriile in general nu necesita operatiuni de intretinere . Uneori cand cartusul este supraincarcat cu lichid , o parte din lichidul excedentar se poate scurge la contactele care fac legatura dintre baterie si atomizor  . De aceea se recomanda , o data pe saptamana, curatarea contactelor  care fac legatura intre baterii si atomizor cu un servetel . De asemenea este necesara curatarea (tot cu un servetel) contractelor de la incarcatorul usb/priza .

Atomizorul un consumabil . Pentru functionare optima se recomanda curatarea cu un servetel a contactelor dintre acesta si baterie .

Informatii utile :

*Cand fumati este recomandat sa tineti tigara electronica inclinata in jos , cca 30 de grade pentru ca lichidul sa ajunga mai usor la atomizor .

Nu uitati sa formatati bateria ! Dupa prima utilizare lasati-o la incarcat cca. 8 ore

Acumulatorul este incarcat atunci cand led-ul incorporat in baterie comuta pe verde sau alb (in functie de model)

Daca observati ca ajunge putin lichid in gura cand fumati tigara electronica atunci :

  • ati umplut cartusul cu prea mult e-lichid;
  • ati scapat lichid pe langa recipientul e-lichid
  • acumulatorul nu este activat cand trageti

Daca ati simtit un gust de ars si culoarea lichidului se modifica atunci este necesara schimbarea rezistentei.

Nu infiletati foarte tare atomizorul in baterie , este suficienta infiletarea normala astfel incat sa se realizeze contactul .