Diverse

5 motive ca să te lași de fumat și să te apuci de vapat

Fumatul dăunează grav sănătății…este un slogan pe care îl citim și îl auzim peste tot, de pe pachetele de țigări până la canalele media cu expunere largă. Medicii avertizează că fumatul ne poate ucide, totuși un procent foarte mare de oameni, la nivel mondial, nu pot renunța la acest viciu. În România, în 2018, circa 1/3 din populație consuma tutun, clasându-ne astfel drept țara cu cei mai mulți fumători raportat la numărul de locuitori, din Europa. În ciuda conștientizării pericolului la care se expun zilnic de la prima țigară, fumătorii pătimași nu găsesc suficientă motivație și tărie pentru a se lăsa de fumat. Totuși, alternativa țigărilor electronice ar putea fi o soluție suficient de puternică și cu rezultate pe termen lung. Iată câteva motive întemeiate pentru care ai putea renunța la fumat în favoarea vapatului.

1. Țigara electronică are mai puține chimicale și astfel scade riscul expunerii la cancer. În țigara obișnuită sunt mii de chimicale și sute de toxine dintre care 70 cauzează cancer. În schimb, în țigara electronică se găsește doar nicotină și arome, devenind, astfel, o alegere mult mai sigură pentru sănătate.

2. Nu te mai confrunți cu așa-numita tuse a fumătorului. Mai ales aceia care obișnuiesc să fumeze dimineața, pe stomacul gol, dezvoltă o tuse iritativă. Acest fenomen apare din cauza unor anumite toxine prezente în țigări, care irită gâtul. Țigările electronice nu conțin aceste toxine, prin urmare, dacă vei trece la vapat, după o perioadă tusea va dispărea.

3. Păstrează senzația. Țigările electronice au fost concepute astfel încât să reproducă fidel senzațiile pe care le oferă fumatul clasic, de la norul de aburi care înlocuiește fumul, învăluind gâtul cu o senzație plăcută de căldură atunci când inhalezi, până la ledul care îți dă impresia că ai o țigară aprinsă între degete. Pod Kit-ul Veiik oferă o experiență de vapat absolută, ideală pentru orice consumator de nicotină.

4. Poți alege tăria și aroma preferată. Atunci când simți nevoia să fumezi, poți simți aceeași intensitate a nicotinei dar de data aceasta prin vapat cu un lichid pe bază de săruri de nicotină. Partea bună este că lichidele pentru vapat conțin cantități diferite de săruri și îți poți alege tăria nicotinei în funcție de cât ai nevoie, scăzând progresiv până la zero. Mai mult decât atât, ai o diversitate de arome din care poți alege pentru a da gust experienței de vapat.

5. Sunt ușor de folosit, nu miros urât și nu îți ard hainele. Țigările electronice încorporează tehnologie modernă în design sofisticat, au dimensiunile ideale pentru a fi purtate în buzunar și manevrate cu ușurință. Da, poți purta în buzunar țigara electronică, pentru că nu există riscul să îți ardă hainele nici atunci când este aprinsă. În plus, aburii eliberați au o aromă plăcută, spre deosebire de fumul de tutun care impregnează țesătura hainelor și pielea cu un miros neplăcut.

Dacă pastilele, guma de mestecat, plasturii cu nicotină sau ambiția nu au funcționat până acum, țigara electronică este o soluție la îndemână care te poate ajuta să te lași de fumat. În plus, este un accesoriu de lifestyle rafinat în comparație cu țigările obișnuite. Află mai multe detalii intrând în contact cu unul dintre consilierii din magazinele Tigara Ego.