Diverse

Adevărul despre Țigara Electronică și Corona Virus

Corona virus si tigara electronica

Este o temă despre care s-a mai discutat în ultimii ani și care revine în actualitate în condiții dramatice.

Pentru început, să eliminăm mitul fals care ar putea apărea din psihoza din ultimele săptămâni asupra virusului care stârnește anxietăți și temeri în toate părțile lumii, Coronavirus sau științific COVID-19.

Există corelații între țigara electronica și coronavirus?

Substanțele utilizate pentru lichidele pentru țigările electronice sunt în mare parte: propilen glicol, glicerină vegetală, arome alimentare, nicotină și apă.

Nicotina

Nicotina este o substanță binecunoscută cu proprietăți antibacteriene. 

Nicotina, prezentă în frunzele de tutun, este folosită și în agricultură ca pesticid natural deoarece ajută la eliminarea amenințărilor aduse de paraziți cum ar fi ciupercile, bacteriile și gândacul de Colorado.

Propilen Glicol

Virus si Propilen Glicol

Utilizarea de propilen glicol (PG) în produsele de înfrumusețare poate ajuta la prevenirea proliferării bacteriene pentru o aplicare sigură pe piele, este foarte eficientă, de fapt, împotriva bacteriilor și ciupercilor, datorită activității sale antimicrobiene.

Potrivit regretatului profesor Molimard, tatăl tabacologiei internaționale, vaporii care derivă din propilen glicol emiși de țigările electronice distrug virușii și bacteriile, mai ales datorită creșterii temperaturii aerului inhalat, care le inhibă dezvoltarea. “Aburul PG – a scris Molimard – este eficient pentru dezinfectare, deoarece pătrunde în germeni în particulele de salivă numite ” picături Flügge “, modificându-le conținutul enzimatic”.

Studii efectuate încă din 1943 de cercetătorii americani(Theodore T. Puck, O. H. Robertson, și Henry M. Lemon de la Department of Medicine, Douglas Smith Foundation for Medical Research și Bartlett Memorial Fund, de la University of Chicago) au demonstrat că adăugând vapori de propilen glicol într-o încăpere ce conținea în aer virusuri, steptococi, pneumococi și stafilococi, de la o concentrație de 0,32 mg PG la 1 litru de aer, după 15 minute absolut toți agenții patogeni, inclusiv H influenzae (virusul gripei) au fost distruși în proporție de 100%.

Glicerina Vegetală 

Glicerina Vegetala Tigara Electronica

Glicerina vegetală (VG) este un antibacterian foarte puternic, fiind folosită și ca ingredient principal în toate produsele de igienă orală, cum ar fi pastele de dinți, apa de gură și pastele abrazive. 

Glicerolul induce deshidratarea bacteriilor și este înzestrat cu activitate antiseptică; este utilizat în combinație cu fenolul în preparate cu acțiune dezinfectantă și antiseptică pentru tratamentul infecțiilor canalului urechii mijlocii și externe susținute de bacterii Gram pozitive sau Gram negative.

Concluzie 

Este inutil să creăm alarme false, țigara electronică nu este antidotul pentru coroana virus, însă vapatul ține bacteriile la distanță datorită substanțelor conținute în lichidele pentru țigările electronice. Cu toate acestea, este important să aveți unele precauții pentru a face acest lucru în condiții de siguranță totală.

Reamintim că țigara electronică este un dispozitiv de vaporizare personal, din acest motiv utilizarea sa de către mai multe persoane nu este recomandată! 

Păstrați curate țigările electronice prin dezinfectarea periodică și spălarea vârfurilor și atomizatoarelor de picurare cu produse antibacteriene.

Partenerii Țigara Ego iau măsuri de precauție

Partenerii noștri de încredere, producatorii de lichide pentru tigara electronica ToB LIQUIDS au oferit suport vital în această perioadă de criză. Ne bucurăm pentru inițiativa și pentru implicarea lor.

Salutare tuturor,

Pe baza evoluțiilor recente referitoare la problema CORONAVIRUS și legate de dispozițiile Ministerului Sănătății și ale unor regiuni italiene, vă informăm că:- To Be Pharma srl, la nivel intern, a luat și a pus în aplicare toate măsurile de precauție necesare.

  • • niciun angajat To Be Pharma srl nu provine din municipalitățile indicate de Ministerul Sănătății și / sau de Autoritățile Regionale pentru Sănătate și Guvern ca focare sau supuse restricțiilor în acest sens http://www.salute.gov.it/nuovocoronavirus
  • • până în prezent, To Be Pharma srl nu are limitări operaționale și, prin urmare, garantează funcționarea normală și eficiența completă a producției.
  • • toate produsele To Be Pharma srl și furnizarea de materii prime sau subsidiare nu provin din țări cu risc sau cu limitări.Orice evoluție sau modificare vă va fi comunicată prompt.

Cu sinceritate,

Gianluca Serafini
Sales Director
+39.3290912646

Și cei de la VEIIK au luat măsuri extra de precauție

No need to panic about coronavirus , Just maintain social distancing and put your mask on,You will survive😄😄. We will do our best to help our customers through this.👊👊👊 – veiik_official

Surse Citate:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2135415
https://www.electroniccigarettesreviews.net/blog/scientist-discovers-inhaled-propylene-glycol-kills-flu-virus

Lasă un răspuns